lørdag den 16. februar 2008

Ferie planer

Uhm, jeg holder ferie i uge 9, og glæder mig helt vildt. Aftalte lige med N. i går, at jeg tager i sommerhus de 3 første dage - helt alene, kun undertegnede, en masse stof og en symaskine!

Glæder mig - glæder mig - glæder mig

Syntes jeg længe har brændt inde med en masse sy-projekter. Og jeg hader det her pakke alt ud om aftenen, for at pakke det hele ned igen 2 timer senere - i sommerhuset kan jeg bare sy, gå i seng og så sy igen, det bliver vildt lækkert.

Den store udfordring bliver at få alt med - at huske alle de små dele, tegnepapir, knappenåle, stof rester, knapper, gode ideer osv
Men mon ikke det går, ellers må jeg jo lave endnu en tur på et tidspunkt.

fredag den 8. februar 2008

Garnlager – ups!

Da min barsel med Luca næsten var ovre, fandt jeg ud af, at jeg havde behov for at have lært noget under barsel – tilegnet mig noget nyt, der bare var for undertegnede.
Og valget fald på det at strikke!

En i mødregruppen var rigtig god til at strikke, og en god måde at holde det fællesskab ved lige, kun være at starte en strikkeklub – som sagt, så gjort. Vi var 3 fra mødregruppen, der blev til Strikkeklubben.

Jeg lagde godt ud, syntes jeg selv. Fik fundet div. strikke pinde frem fra min moder, købt en gl. hatteæske til at have strikketøjet i og så var jeg klar.
Min mand syntes også det så godt ud – endelig en hobby, der ikke fyldte så meget. Sådan en lille hatteæske kunne godt få plads i vores i forvejen godt stoppede hjem ;o)

MEN så ved jeg ikke rigtig hvad der skete?? På en eller anden måde greb det om sig – det var jo vildt sjovt det her strikkeri! Og så skal man jo liiige prøve lidt af det hele – og liiige om lidt kan jeg sagtens finde ud af det der Lace noget og det der, og det der……
Kort efter da blog-land blev opdaget, gik det helt galt – mand, hvor er der mange der strikker, og hvor er de vildt gode! Det er super inspirerende at læse om, især se de flotte billeder – jeg har været bjergtaget og surfet mange, mange aftner væk. Det er skønt.


Så nu har jeg pludselig fået et lille garnlager bag sofaen – og han har opdaget det!

Måske hvis jeg lokker med et lille cashmere halstørklæde……jo, det kunne godt være vejen frem til et blindt øje bag sofaen ;o)

torsdag den 7. februar 2008

En ny start

Har et stykke tid surfet godt rundt i andres blogs....og blevet rigtig, rigtig inspireret. Det har været så fantastisk at se hvad andre har lavet - her tænker jeg især på div. strikke projektet, og også hvordan der bliver delt ud af erfaring og tænkte store og dejlige tanker. Høre om andres liv, deres tanker og følelser - det har været fantastisk, og jeg nyder min lille surf tur hver dag.

Hvorfor skal jeg nu selv være med på "bølgen"....tja, jeg mødte nogle af dem, hvis liv jeg følger i det skjulte i går. En lidt speciel oplevelse, for jeg kender jo dem....i hvert fald lidt ;o)
Men de kender jo ikke mig - det er heller ikke sikkert de vil, men på denne måde har de i hvert fald muligheden for det, og det virker lidt mere ligeværdigt.

Nu kaster jeg mig i hvert fald ud i det, så må vi se hvor det bærer hen.